منو
  1. آخرین فایل ها
  2. پرفروشترین فایل ها
  3. پربازدیدترین فایل ها
گزارش آزمايشگاه فيزيك دو

گزارش آزمايشگاه فيزيك دو

دانلود مقاله ساختار معماري محله اي در مناطق كويري ايران

دانلود مقاله ساختار معماري محله اي در مناطق كويري ايران

تحقیق زایکوسیل نانو واتر پروف مصالح ساختمانی

تحقیق زایکوسیل نانو واتر پروف مصالح ساختمانی

دانلود نمونه سوالات تستی و تشریحی آیین نامه راهنمایی و رانندگی+جزوات

دانلود نمونه سوالات تستی و تشریحی آیین نامه راهنمایی و رانندگی+جزوات

مفایم و اصطلاحات برنامه سازی در سینما و تلویزیون

مفایم و اصطلاحات برنامه سازی در سینما و تلویزیون

ویترای یا هنر نقاشی روی شیشه

ویترای یا هنر نقاشی روی شیشه

هنر ترکیب رنگ ها و سایه ها

هنر ترکیب رنگ ها و سایه ها

موسیقی ایرانی

موسیقی ایرانی

هنر چيست

هنر چيست

گروه محصول -> سوال و نمونه سوال

طرح توجیهی تولید مربا و ترشی و خیارشور



قیمت: ۴۰۰۰۰ریال     تعداد صفحات: 109     کد محصول :3524



طرح توجیهی تولید مربا ، ترشی و خیارشور
طرح توجیهی تولید مربا و ترشی و خیارشور
دانلود امکان سنجی مقدماتی تولید مربا ، ترشی و خیارشور
 
 
 
توضیحات :
 
هدف از انجام اين بررسي ، مطالعه و امکان سنجي احداث واحد توليد ترشي و خيارشور است . در اين بررسي بازار فروش، واردات و صادرات ، واحد هاي فعال و در دست احداث , منابع تامين مواد اوليه و کليه ماشين الات و ساير امکانات مورد نياز براي احداث واحد به تفصيل شرح داده شده است.
طبق بررسي انجام شده احداث چنين واحدي نياز به سرمايه ثابتي حدود ١ ميليارد تومان دارد و سرمايه در گردش مورد نياز برابر ٧٠٠ ميليون تومان و کل هزينه هاي توليدي سالانه برابر ٣,٧٣ ميليارد تومان است. سرمايه گذاري اوليه طرح ظرف مدت كمتر از ٦ ماه برگشت مي يابد . ليكن برآورد هاي اقتصادي به شدت تابع قيمت فصلي مواد اوليه مي باشد و توانايي رقابت با شركت هاي ديگر نيز بسيار حائز اهميت است.
 
 
 
 
عناوین استفاده شده در این طرح توجیهی :
 
چکیده
1 معرفی محصول
1-1 مشخصات کلی محصول
2-1 شماره تعرفه گمرکی
3-1 شرایط واردات وصادرات
4-1 استانداردهاي ملی وجهانی
5-1 قیمتتولید داخلی و جهانی محصول
6-1 موارد مصرف و کاربرد
7-1 کالاهاي جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
8-1 اهمیتاستراتژیککالا در دنیاي امروز
9-1 کشورهاي عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
2 وضعیتعرضه و تقاضا :
2- بررسی ظرفیت بهره برداري و وضعیت طرحهاي جدید و طرحهاي - 1-2 و... توسعه
و در دستاجرا و روند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون
3-2 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 85
4-2 بررسی روند مصرف از آغاز برنامه
5-2 بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم و امکان توسعه آن
6-2 بررسی نیاز به محصول یا اولویتصادرات تا پایان برنامه چهارم
1و 2- بررسی اجمالی تکنولوژي و روشهاي تولید و تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژي هاي مرسوم در فرآیند تولید محصول : شیر سویا
3 بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادي شامل برآورد حجم سرمایه گذاري ثابت
1-3 محوطه سازي
2-3 ساختمان
3-3 ماشین آلات
4-3 تاسیسات
5-3 وسائل نقلیه
6-3 تجهیزات و وسائل اداري و خدماتی
7-3 هزینه هاي متفرقه و پیشبینی نشده
8-3 هزینه هاي قبل از بهره برداري
9-3 سرمایه در گردش
10-3 برآورد حقوق و دستمزد
11-3 برآورد آب, برق, سوخت و ارتباطات
12-3 هزینه هاي تعمیر و نگهداري و استهلاك
13-3 هزینه هاي متفرقه و پیشبینی نشده تولید
14-3 هزینه هاي توزیع و فروش
15-3 جدول هزینه هاي ثابت و متغیر تولید
16-3 نتیجه گیري
4 میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن
5 پیشنهاد منطقه مناسببراي اجراي طرح
6 وضعیت تامین نیروي انسانی و تعداد اشتغال
7 بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی و چگونگی
امکان تامین آنها در منطقه مناسببراي اجراي طرح
8 وضعیت حمایتهاي اقتصادي و بازرگانی شامل حمایت تعرفه گمرکی و حمایتهاي مالی
9 تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندي و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحد هاي جدید
10 در صورت پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی وضعیت این پروژه ها چگونه خواهد بود
 
طرح توجیهی تولید مربا - ترشی و خیار شور ، امکان سازی مقدماتی تولید مربا - ترشی و خیار شور ، تولید مربا ، تولید ترشی و خیارشور ، استاندارهاي سخت خوراکي ، چاشنی ، غذاهاي سنتی ، سرکه ، آب نمک
 
 
شما دوست عزیز میتوانید این مجموعه را پس از ثبت پست الکترونیک خود در کادر پایین و فشردن کلید ( پرداخت و دانلود فایل ) بعد از پرداخت هزینه مربوطه دانلود کنید و براحتی از آن استفاده کنید.
در صورت بروز هر گونه مشکل میتوانید با گردآورنده این مجموعه از طریق ایمیل زیر مکاتبه کنید.
alihemmati93@gmail.com
علی همتی
 
 
تعداد صفحات : 109
فرمت فایل : pdf
 
 
از طرح توجیهی های زیر هم دیدن فرمایید:
 
 


  • پس از پرداخت موفق لینک دانلود هم نمایش داده می شود هم به ایمیل ارسال می گردد
  • ایمیل را بدون www وارد کنید و در صورت نداشتن این قسمت را خالی بگزارید
  • در صورت هر گونه مشگل در پروسه خرید میتوانید با پشتیبانی تماس بگیرید گزارش تخلف

برچسب ها:طرح-توجیهی-تولید-مربا  ترشی-و-خیار-شور  امکان-سازی-مقدماتی-تولید-مربا  ترشی-و-خیار-شور  تولید-مربا  تولید-ترشی-و-خیارشور  استاندارهاي-سخت-خوراکي  چاشنی-  غذاهاي-سنتی  سرکه  آب-نمک  
نام ونام خانوادگي:


پست الکترونيکي:


عنوان:


پيام:


ارسال پيام به صورت شخصي
کد امنيتي:

برگزیده ها

  • 1
  • 2

مفایم و اصطلاحات برنامه سازی در سینما و تلویزیون

مفایم و اصطلاحات برنامه سازی در سینما و تلویزیون

مفایم و اصطلاحات برنامه سازی در سینما و تلویزیون

حجم:4079KB | بازدید :16

محصول زیر یک فایل pdf هست باعنوان مفاهیم و اصطلاحات برنامه سازی سیما که چشم اندازی است بر واژگان تخصصی تلویزیون                                                      قسمتی از فهرست موضوعات مطرح شده در تحقیق...

اسرار رسیدن به موفقیت شغلی

اسرار رسیدن به موفقیت شغلی

اسرار رسیدن به موفقیت شغلی

حجم:1215KB | بازدید :20

                                این فایل  PDF   حاوی 123  صفحه مطلب   100% کاربردی             ( بدون مطالب حاشیه ای و بی ارزش صفحه پر کن )  درباره راههای سریعتر...

معرفی نژادهای گاو ایران وجهان

معرفی نژادهای گاو ایران وجهان

معرفی نژادهای گاو ایران وجهان

حجم:368KB | بازدید :4

این محصول یک فایل پاورپوینت هست که به معرفی کامل نزادهای گاو بومی ایرانی  می پردازه همچنین شما میتوانید در قسمتی دیگر از این کتاب با انواع نژادهای گاو شیری در دیگر نقاط دنیا آشناشوید   شما با خریدن و خواندن این کتاب اطلاعاتی از قبیل منشا پیدایش هر نزاد - دوره...

روشهاي آزمون رنگ آستري برپايه كرومات روي و اكسيد آهن

روشهاي آزمون رنگ آستري برپايه كرومات روي و اكسيد آهن

روشهاي آزمون رنگ آستري برپايه كرومات روي و اكسيد آهن

حجم:237KB | بازدید :22

مقاله ارائه شده یک فایل متنی هست در باره بررسی ويژگيها و روش‏هاي آزمون رنگ آستري برپايه كرومات روي و اكسيد آهن استاندارد ويژگيها و روش‏هاي آزمون رنگ آستري برپايه كرومات روي و اكسيد آهن كه به وسيله كميسيون فني زير نظر كميته ملي استاندارد شيمي تهيه و تدوين شده در بيست...

ویترای یا هنر نقاشی روی شیشه

ویترای یا هنر نقاشی روی شیشه

ویترای یا هنر نقاشی روی شیشه

حجم:223KB | بازدید :31

ویترای یا هنر نقاشی بر روی شیشه     این فایل به توضیح کامل هنر ویترای یا همان نقاشی بر روی شیشه های زینتی میپردازد     تزئین ظروف شیشه‌ای با رنگ و نقاشی هنری است كه قرن‌ها در میان ملل مختلف محبوبیت داشته است و آثار متعدد و متنوعی از این هنر را...

امپرسیونیسم

امپرسیونیسم

امپرسیونیسم

حجم:213KB | بازدید :19

  یک فایل متنی که در 19 صفحه تنظیم شده و به بررسی تاریخ پیدایش و تکامل مکتب امپرسیونیسم می پردازد         از پانزدهم آوریل تا پانزدهم مه سال 1874، گروهی از نقاشان جوان و مستقل فرانسوی: مونه(1)، رنوار (2)، پیسارو(3) ، سیسلی(4) ، سزان (5) ، دگا(6) ، گیومن(7) ، برت...

نقش آینه کاری در معماری

نقش آینه کاری در معماری

نقش آینه کاری در معماری

حجم:157KB | بازدید :19

نقش آینه کاری در معماری     محصول   ارائه شد ه یک  فایل  متنی   است  که به بررسی   پیشینه هنر آینه کاری و  همچنین نقش آفرینی این هنر در معماری سنتی ایران میپردازد :   آینه کاری را باید واپسین ابتکار هنرمندان ایرانی در این گروه...

هنر كاشی كاری

هنر كاشی كاری

هنر كاشی كاری

حجم:143KB | بازدید :22

هنر كاشی كاری این محصول تحقیق ی است درباره پیشینه صنعت كاشی سازی و كاشی كاری,   هنر لعاب کاری کاشی , معرق کاشی  و .  .  .  در ایران     صنعت كاشی سازی و كاشی كاری كه بیش از همه در تزیین معماری سرزمین ایران، و به طوراخص بناهای مذهبی به كار...